TAHNIAH! 7 Bonus Bernilai Tinggi Bakal Menjadi Milik Anda Jika Mendapatkan Pakej Buku + DVD Belajar Trade Forex Yang Telah Bantu Lebih 13,265 Trader Dari MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPURA DAN INDONESIA!!!KLIK UNTUK CLAIM 7 BONUS INI!

Harimau Tidor

1 comment:

 1. Assalamualaikum Encik MatLuthfi,

  Saya Sharina dan Amar Zarif mewakili Majlis Syura MRSM Tun Ghafar Baba ingin menjemput Encik Matlutfhi untuk memberi motivasi kepada pelajar yang bakal hadir pada hari tersebut. Kami amat berbesar hati jika Encik Matlutfhi menerima tawaran ini. Butiran pada hari tersebut:

  Tempat: Dewan Bendahara, MRSM Tun Ghafar Baba, Jasin, Melaka.
  Tarikh: 28 MEI 2016
  Masa penyampaian: 1 jam 30 minit
  ( Encik, diberi pilihan untuk mengambil sesi pertama atau sesi kedua )

  Sesi pertama : 10:30 pagi - 12:00 tengahari
  Sesi kedua : 21:30 malam - 23:00 malam

  Tema penyampaian adalah bebas.

  Kongres Pendakwah Muda merupakan aktiviti tahunan yang dianjurkan oleh Majlis Syura. Tujuan kongres ini diadakan adalah sebagai satu medium dalam menyebarkan dakwah kepada para pelajar MRSM Se-Malaysia dan jemputan lain yang turut serta dalam program ini. Untuk pengetahuan Encik, kami telah menjadikan sesi (in syaa Allah) bakal dihadiri oleh encik merupakan satu tarikan atau "highlight of this programme". Kami amat berharap encik dapat meluangkan masa dalam menjayakan program ini bersama kami, Majlis Syura.

  Untuk maklumat lebih lanjut sila hubungi:

  Sharina : 01110753840

  ReplyDelete